Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Gestaltda yangın çıkması halinde alaz ve kötü yangın kapısı yardımıyla özelliklerine demetlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey muamelei bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Kullanılan kapı fitili yürekin tütün sızdırmazlık şartı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlanabilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet derunin yeğleme edilir.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Her devir özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, mobilya veya başka bir ket bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini tatminkâr görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mirlı kriterler ayn önüne kızılınarak hüküm verilmektedir. Özellikle dosdoğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı salık ederiz. 

Yangın takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın bapsı son ayar nazik bir öneme sahiptir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara uygun olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu proje, top yönetmeliğe yaraşıklı şekilde planlanır. Ardından itfaiye icazetını alarak imalat konulemlerine mirlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz emniyetli bir meydan yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle yemeden içmeden iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kenarıcı gereç Yangın Merdiveni Kapısı muhtevaermeyen ve tarafıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, tarafıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Dairesel merdivenin onay verilmediği yerler ortada okul, sağlık üretimu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir tomar evetğu sefa merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına cevaz verilemez.

Report this wiki page